Årets trapp 2020

Melby Snekkerverksted AS har vunnet konkurransen «Årets trapp 2020» i Tyskland, i kategorien innovasjon. Trappen er plassert på Jotrons nye hovedkontor på Ringdalskogen i Larvik. Format Eiendom AS har hatt prosjektledelsen og takker for et spennende oppdrag.

Vi er glade og stolte over at vi i år henter hjem seieren i kategorien Innovasjon i den tyske konkurransen Treppen des Jahres. Dette er fjerde gang Melby vinner i konkurransen som holdes av den tyske fagportalen for trapper, Treppen.de. Vinnerne utnevnes innenfor ulike kategorier av en fagjury.

Juryen begrunner at Melby vinner i 2020 med å skrive blant annet (oversatt):
«Med så mye mot til å komme med innovative ideer, holder selv den mest dyktige trappespesialist pusten: dette trappesystemet kan forbløffe selv erfarne håndverkere. Det blir et absolutt blikkfang i et romslig atrium, som nesten lekfullt overgår arkitekturen rundt, men passer likevel harmonisk inn i helhetsbildet. Et kunstverk du ikke kan få nok av på lang tid – og som derfor fortjent er kåret til Årets trapp 2020».

Vi gratulerer Melby med kåringen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *