Ås kontorsenter

Tønsberg ved E18

Beliggenhet: Sem
Areal totalt: 8000 m2
Areal ledig: ca 350 m2 fra 1.1.19
Type lokaler: Kontor
Leietakere: JM Norge, Ernst&Young, Format Eiendom + 30 andre
Byggeår: 1991
Parkering: 260 p-plasser!
Status: Ferdig utviklet

Ås kontorsenter ligger flott til ved E-18/avkjøringen til Tønsberg og til Bispeveien/RV35 (til indre Vestfold), og markerer seg mot veien til Tønsberg. Ås kontorsenter ble etablert i 1991 med ett kontorbygg for 3 bedrifter. Bedriftene var tidligere etablert i Tønsberg sentrum. 

Trafikkforhold, kjøretid, parkering var (som nå) en økonomisk belastning i sentrum. Erfaring viser store fordeler med beliggenheten på Ås kontorsenter. Mange bedrifter har etter hvert tatt konsekvensen av dette, slik at Ås kontorsenter i dag består av 3 kontorbygg med ca 35 bedrifter fordelt på 8000 m2. Ås er et etablert industriområde med mange store arbeidsplasser som Gilde, Nortura, Askjem Campingsenter, Biltilsynet og mange flere.

Format Eiendom representerer 25 % av eierne og har oppført de to siste byggene. Vi har forvaltet eiendommene de siste 15 årene.

Ledige enkeltkontorer i kontorfellesskap

I Åslyveien 15 (2. etg) har vi nettopp etablert et kontorfellesskap med 4-5 ulike bedrifter. Fellesarealene er pusset opp og fremstår nå som moderne og tidsriktige. Møterommet er møblert med stort møtebord (4 m) og 10 gode møtestoler. Kjøkkenet er oppgradert med ny kjøkkeninnredning og tilgang til kjøleskap. I tillegg er deler av fellesarealet (“mingleområdet”) møblert med høyt bord og barstoler. All takbelysning er skiftet til LED.

I dette fellesskapet har vi fortsatt 3 ledige enkeltkontorer á ca 12 m2. Cellekontorene er lyse og trivelige. Leietakerne får tilgang til møblert møterom, nytt kjøkken og møblert “mingleplass” i fellesområdet. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Ledige arealer for øvrig

I Åslyveien 21 vil det bli et ledig areal på ca 340 BTA inkl. fellearealer fra 1.1.2019 (1. etg). Bygget er fleksibelt og kan tilpasses leietakernes ulike behov.

Det er mange fordeler ved lokalisering på Ås Kontorsenter:

Ønsker du å vite mer om næringsbygget?​

Jan Tore Larsen
Tlf. 416 36 906
Mail: jan.tore@driveeiendom.no