Borgeskogen Næringspark

Sandefjord

Type

Næringstomter

Størrelse

200 mål (120 mål + 80 mål)

Nøkkelinformasjon

Areal til salgs
ca 5 mål
Areal som utvikles til leie
ca 160 mål
Beliggenhet
Borgeskogen Næringspark, Sandefjord
Matrikkelinformasjon
504/48 og 504/45 i Sandefjord kommune
Regulering
Produksjon, verksted, service, lager, håndverksbedrifter med tilhørende kontorer
Finn-annonse salg
https://www.finn.no/realestate/businessplots/ad.html?finnkode=309533268
Finn-annonse leie
https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=317687453

Beskrivelse

Vestfold Næringstomter AS har utviklet Borgeskogen Næringsområde siden begynnelsen av 1990, og området fremstår i dag som en attraktiv lokasjon for ulike bransjer og bedrifter. Hele næringsområdet er på ca 1300 mål. Området er stadig i utvikling og de siste to årene har Format Eiendom fått regulert ytterligere områder for salg. Borgeskogen har vært et av de raskest voksende næringsområdene utenfor Oslo i lang tid.

Borgeskogen nord-øst
Ca 165 mål, hvorav Ledig tomteareal: 5 mål
Det ledige arealet klargjøres nå for salg og det er full aktivitet med bygging av infrastruktur og opparbeidelse av tomter.

Borgeskogen nord
På andre siden av Grytnesveien er det et byggeklart tomteområde på ca 80 mål.
På dette området ønsker vi å knytte til oss større aktører som ønsker å etablere seg på Borgeskogen. Våre ambisjoner er å bygge miljøvennlige og bærekraftige bygg som er tilpasset leietakers ønsker og behov. Utbygger vil i tett dialog med leietakere hjelpe til med å konkretisere en plan for å utvikle eiendommen som skal gi de beste forutsetninger for leietakerne. Med lang erfaring innen utvikling, forvaltning og drift av eiendom, tenker vi langsiktig og ønsker leietakere som kan være med på å berike Borgeskogen Næringsområde ytterligere.

Borgeskogen øst
Ca 100 mål øst for Gryteveien: Utsolgt

Beliggenhet/Adkomst

Borgenskogen ligger rett ved E18 i Stokke og er logistikkmessig meget gunstig plassert i forhold til sentrale veisystemer via E18 sørover og mot Oslo.

Avstander:
Sandefjord Lufthavn Torp: 10 min.
Stokke Jernbanestasjon: 5 min.
Tønsberg Jernbanestasjon: 10 min.
Sentral- og containerhavn, Larvik: 25 min.

https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=287155296

 

Virksomheter på Borgeskogen

Det er etablert ca 130 bedrifter med totalt ca 3000 ansatte på Borgeskogen i dag, og mange ulike bransjer er representert på området. Av virksomheter som er etablert her kan bl.a. nevnes: Bring, Volmax AS, Matbørsen AS, Fosstech AS, Maxbo, Ragn Sells, Norgesdekk, Håkonsen & Sukke, Borgeskogen Lager m.fler

Salgsprosessen

Tomteområdet «Borgeskogen nord-øst» på hhv 80 og 40 mål deles opp i flere akseselskaper med ulik størrelse på tomtene (fra 3 – 28 mål). Størrelsen på tomtene kan tilpasses kjøperens behov underveis.

Tomtene selges som akseselskap. For nærmere informasjon om tilgjengelige tomter, priser og størrelser, ta kontakt med Andreas Hojem Olsen.

Kontaktperson

Andreas H. Olsen

Prosjektutvikler/Sivilingeniør

924 17 743

andreas@formateiendom.no