Borgeskogen Næringspark

Sandefjord

Type

Næringstomter

Størrelse

200 mål

Nøkkelinformasjon

Areal til salgs
ca 5 mål
Areal som utvikles til leie
ca 170 mål
Beliggenhet
Borgeskogen Næringspark, Sandefjord
Matrikkelinformasjon
504/48 og 504/45 i Sandefjord kommune
Regulering
Produksjon, verksted, service, lager, håndverksbedrifter med tilhørende kontorer

Beskrivelse

Vestfold Næringstomter AS har utviklet Borgeskogen Næringspark siden begynnelsen av 1990, og området fremstår i dag som en attraktiv lokasjon for ulike bransjer og bedrifter. Hele næringsområdet er på ca. 1300 mål. Området er stadig i utvikling og de siste årene har Format Eiendom fått regulert ytterligere områder for salg. Borgeskogen Næringspark har vært et av de raskest voksende næringsområdene utenfor Oslo i lang tid.

Borgeskogen nord-øst
Denne delen av Borgeskogen Næringspark er totalt på ca. 165 mål, hvorav 5 mål tomteareal er ledig for salg. Hele området er nå ferdig opparbeidet og klart for bygging.
Ca. 75 mål er utsolgt.
Det resterende arealet på ca. 85 mål ønskes leid ut til større aktører, hvor utbygger skreddersyr og bygger lokaler etter leietakers ønsker og behov. Det er også åpnet opp for muligheten til å kjøpe rene tomter på dette området.

Borgeskogen nord
På andre siden av Grytnesveien har vi også et byggeklart tomteområde på ca. 85 mål.
På dette området ønsker vi også å knytte til oss større aktører som ønsker å etablere seg på Borgeskogen. Våre ambisjoner er å bygge miljøvennlige og bærekraftige bygg som er tilpasset leietakers ønsker og behov. Utbygger vil i tett dialog med leietakere hjelpe til med å konkretisere en plan for å utvikle eiendommen som skal gi de beste forutsetninger for leietakerne. Med lang erfaring innen utvikling, forvaltning og drift av eiendom, tenker vi langsiktig og ønsker leietakere som kan være med på å berike Borgeskogen Næringspark ytterligere.

Borgeskogen øst
Ca. 100 mål øst for Gryteveien: utsolgt og bebygd.

Finn annonse – 5 mål tomt til salgs

Finn-annonse – tomter til leie

Beliggenhet/Adkomst

Borgenskogen ligger rett ved E18 i Sandefjord/Stokke og er logistikkmessig meget gunstig plassert i forhold til sentrale veisystemer via E18 sørover og mot Oslo.

Avstander:
Sandefjord Lufthavn Torp: 10 min.
Stokke Jernbanestasjon: 5 min.
Tønsberg Jernbanestasjon: 10 min.
Sentral- og containerhavn, Larvik: 25 min.

Virksomheter på Borgeskogen

Det er etablert ca. 130 bedrifter med totalt ca. 3000 ansatte på Borgeskogen Næringspark i dag, og mange ulike bransjer er representert på området.
Posten Bring, Volmax AS, Bama, Matbørsen AS, Fosstech AS, Maxbo, Vestfold Betong AS, Ragn Sells, Norgesdekk, Håkonsen & Sukke, Strandmann AS og Borgeskogen Lager er blant noen av virksomhetene som er etablert her.

Salgsprosessen og fremtidsplaner

Tomtene selges som aksjeselskap. For nærmere informasjon om tilgjengelige tomter(for salgs eller til leie), priser og størrelser, ta kontakt med Andreas Hojem Olsen.

Vi jobber nå med regulering av ytterligere 200 mål for salg.

Kontaktperson

Andreas H. Olsen

Prosjektutvikler/Sivilingeniør

924 17 743

andreas@formateiendom.no