Ta kontakt for visning!
Tlf. 911 46 716

Ilebrekke Takhage, Tønsberg

Kort vei til alt

16 Leiligheter

Størrelser: 62-119 m2

Tønsberg

Turområder

Kort vei til dagligvare

Heis & P-kjeller

Splitter nye leiligheter til salgs !

De 16 leilighetene på toppen av Coop Extra ble ferdigstilte i september 2023, og spente boligkjøpere kunne endelig overta sine flotte, moderne leiligheter.

Lavenergiboligene har høy standard, et moderne preg og varierer i størrelse fra 103 m2 – 119 m2. Store vindusflater, ekstra himlingshøyde på 2,6 meter og store oppholdsrom, gir masse lys og en fantastisk romfølelse.

Her har du plass til å samle hele familien!

Alle leilighetene inneholder minimum to soverom, romslige private uteplasser/balkonger, delikate bad, og åpen stue/kjøkken-løsning. Med leiligheten følger én parkeringsplass og én sportsbod i parkeringskjeller.

Vi har fortsatt ledige leiligheter igjen, og møter deg mer enn gjerne om du ønsker en visning – kontakt 911 46 716 / 924 41 304

Gled deg over et liv uten vedlikeholdsarbeid i en splitter ny og moderne leilighet

Kvaliteter

  • 1-stavs parkett
  • Balansert ventilasjon med innebygget varmepumpe og mulighet for sval-funksjon
  • Solrikt
  • Tiltalende og frodige uteområder; felles takterrasse på 80 m2 i 4. etasje, to felles takhager, veksthus og parsellhager
  • Dagligvareforretning i 1. etasje
  • Heis
  • Kort avstand til populær badestrand, kollektivtransport og flotte turområder
  • Mulighet til å kjøpe ekstra parkeringsplass og sportsbod

Tiltalende utearealer

I planleggingen av Ilebrekke Takhage har det vært viktig å skape gode, aktive og tiltalene utearealer for beboerne og deres besøkende. Leilighetene ligger på taket av dagligvareforretningen, herav navnet Ilebrekke Takhage.

Mellom byggene er det anlagt to avgrensede felles takhager. Disse er etablert med benker, beplantning, veksthus og akrivitetsmuligheter med vekt på variert og fleksibel bruk for store og små. Blomsterkasser, siv og busker i varierende høyder danner koselige uterom i takhagene.

 

Bebyggelsen er brutt opp i flere bygningsvolumer som alle vender inn mot de felles takhagene. Takhagene brytes naturlig opp av tre frittliggende tunvillaer med grønne tak. I tillegg vil private terrasser med pergola og spiler skape gode overganger mellom private uteplasser og fellesområdene.

I 4. etasje er det bygd en felles takterrasse på 80 m2 for alle beboerne. Med koselige sittegrupper og parsellhager kan man nyte solen sammen med andre eller i fred og ro. Har du «grønne fingre» har du mulighet til å dyrke egne grønnsaker og urter i parsellhagene.

Området kan by på flotte turområder, skoler, barnehager, Tolvsrød-senteret og Olsrød Park. Det er busstopp rett utenfor døren med hyppige avganger(01-bussen) i retning Tønsberg/Sandefjort og Åsgårdstrand/Horten. Det er ca. 3 km til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, samt 2 km til den flotte Skallevoldstranda.

Avstanden til Tønsberg jernbanestasjon er ca. 5 km med flere buss- avganger pr time. Oslo ligger ca. 1 times kjøretur unna og til Torp Sandefjord Lufthavn tar det ca. 25 minutter med bil.

Ønsker du en visning?