Om prosjektet

ET ATTRAKTIVT OG VELETABLERT BOLIGOMRÅDE
Ilebrekke er et attraktivt og veletablert boligområde med variert bebyggelse nord-øst i Tønsberg kommune. Vide jorder, tradisjonsrike gårder og store skogområder gir en landlig følelse, samtidig som veien er kort til sjøen og Tønsberg sentrum.

DAGLIGVARE I 1. ETASJE 
Arkitektene har tegnet et spennende prosjekt på taket av dagligvarebutikken, som ligger lett tilgjengelig i 1. etasje. I kommuneplanen er området vi nå skal bygge på, avsatt til lokalsenter. Det vil innebære ytterligere servicefunksjoner i nærområdet på sikt, noe som vil komme alle beboerne i området til gode.

Fuglekassestien
Vallø Marina

KORT VEI TIL ALT DU TRENGER I HVERDAGEN
Fra Ilebrekke Takhage er det kort vei til alt du trenger i hverdagen! Området kan by på flotte turområder, skoler, barnehager, Tolvsrød- senteret og Olsrød Park. Det er ca 3 km til Flint Esso Arena (Flintbanen) med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, samt 2 km til den flotte Skallevoldstranda.

Avstanden til Tønsberg jernbanestasjon er ca 5 km med flere buss- avganger pr time. Oslo ligger ca 1 times kjøretur unna og til Torp Sandefjord Lufthavn tar det ca 25 minutter med bil.

FLOTTE TUROMRÅDER I UMIDDELBAR NÆRHET
Bekketjønnmyra (i Ilebrekkeskogen) er ett av mange spennende turområder for store og små på Ilebrekke. Andre flotte turområder som Essoskogen, Karlsvika og Kystien er heller ikke langt unna. Fra Ilebrekke har du kort vei til flere idylliske badestrender og båthavner.

En liten tur med båt fra Vallø Marina, og du er rett ute i den flotte skjærgården utenfor Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme. Den unike kombinasjonen av muligheter for friluftsliv både sommer og vinter, gjør Ilebrekke til et godt sted å bo.

Friidrettsbane på Flint
Sandvolleyballbane på Flint

SPENNENDE ARKITEKTUR
Tunvillaene ligger som 3 mindre eneboliger for seg selv mot sør, innrammet av noen høyere bygg mot nordvest. Boligene har gode, effektive planløsninger. Utbygger har sammen med arkitekt vektlagt gjennomlysning og store oppholdsrom.

Alle leilighetene har egne private uteplasser i form av terrasser og balkonger rundt et samlende tun/takhager med gode lekemuligheter og felles opphold.
De private terrassene er overbygd med pergola som danner et skjermet rom for møblering og beplantning.

Ilebrekke Takhage trinn 1
305