Om prosjektet

ILEBREKKE LOKALSENTER
Tønsberg kommune har vedtatt å etablere lokalsenter i Høvleriveien 1 på Ilebrekke, et område som tidligere ble benyttet til trelastlager for Maxbo. Intensjonen er å skape et lokalt handels- og servicetilbud med attraktive møteplasser for alle som bor i området. Utbyggingen vil skje i 2-3 byggetrinn.

FØRSTE BYGGETRINN
Ilebrekke Takhage er første byggetrinn i prosjektet «Ilebrekke lokalsenter». Dette byggetrinnet består av parkeringskjeller i underetasje, Coop Extra i hele første etasje og 16 leiligheter over butikken.

DAGLIGVARE I 1. ETASJE 
Arkitektene har tegnet et spennende prosjekt på taket av dagligvarebutikken, som ligger lett tilgjengelig i 1. etasje. I kommuneplanen er området avsatt til lokalsenter. Det vil innebære ytterligere servicefunksjoner i nærområdet på sikt, noe som vil komme alle beboerne i området til gode.

ET ATTRAKTIVT OG VELETABLERT BOLIGOMRÅDE
Ilebrekke er et attraktivt og veletablert boligområde med variert bebyggelse nord-øst i Tønsberg kommune. Vide jorder, tradisjonsrike gårder og store skogområder gir en landlig følelse, samtidig som veien er kort til sjøen og Tønsberg sentrum.

KORT VEI TIL ALT DU TRENGER
Ilebrekke Lokalsenter ligger på Ilebrekke i Tønsberg, i et etablert og attraktivt boligområde, rett ved Maxbo. Her er det kort vei til flotte turområder, skoler, barnehager, Tolvsrød-senteret og Olsrød Park. Det er ca. 3 km til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, samt 3,5 km til den flotte Ringshaugstranda.

Avstanden til Tønsberg jernbanestasjon er ca. 5 km og det er gode bussforbindelser i området.
Oslo ligger ca. 1 times kjøretur unna og til Torp Sandefjord Lufthavn tar det ca. 25 minutter med bil.

FLOTTE TUROMRÅDER I UMIDDELBAR NÆRHET
Bekketjønnmyra i Ilebrekkeskogen, er ett av mange spennende turområder for store og små på Ilebrekke. Andre flotte turområder som Essoskogen, Karlsvika og Kystien er heller ikke langt unna. Fra Ilebrekke har du kort vei til flere idylliske badestrender og båthavner.

En liten tur med båt fra Vallø Marina, og du er rett ute i den flotte skjærgården utenfor Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme. Den unike kombinasjonen av muligheter for friluftsliv både sommer og vinter, gjør Ilebrekke til et godt sted å bo.

Friidrettsbane på Flint
Sandvolleyballbane på Flint