Nordre Kullerød 1

Sandefjord

Type lokale

Kontorbygg under prosjektering

Størrelse

2.500 m2

Nøkkelinformasjon

Areal bygg (potensiale)
2.500 m2
Ledig areal
Hele bygget
Beliggenhet
Nordre Kullerød 1, nærhet til Sandefjord Lufthavn, Torp og E18
Fasiliteter
Kantine, takterrasse, møterom, treningsrom, garderober, elbilladere, sykkelparkering
Energi/miljø
Breeam Very Good
Parkering
Ca 100 plasser utendørs
Areal tomt
4.500 m2
Matrikkelinformasjon
34/111, Sandefjord kommune
Regulering
Kontor, lager, produksjon

Beskrivelse

Format Eiendom AS planlegger oppføring av nytt kontorbygg på 2.500 m2 på Nordre Kullerød 1 i Sandefjord. Tomta, som har en flott beliggenhet med nærhet til E18 og Torp, er ferdig regulert og byggeklar.

Bygget blir liggende side om side med «Nevion-bygget» med samme adresse. Tomta er på 4,5 mål og nybygget på 3 etasjer kan få plass til 100-120 arbeidsplasser. Bygget muliggjør stor fleksibilitet uten søyler i lokalene. Det legges opp til gode sosiale soner og fellesområder både ute og inne for leietakerne i bygget. Parkeringsdekningene er god.

Beliggenhet/Adkomst

Eiendommen ligger meget sentralt til i et attraktivt og godt etablert næringsområde på Nordre Kullerød. Tomta ligger strategisk plassert med god synlighet mot Torpveien. Mange virksomheter ønsker å samlokalisere sine kontorer for Vestfold/Telemark. En plassering på Nordre Kullerød vil derfor være strategisk med tanke på gode muligheter for rekruttering fra et stort geografisk område.

Innhold

Vi bygger et fleksibelt bygg hvor leietakere i stor grad kan påvirke utforming av egne lokaler, standard og rominndeling. Det er få/ingen søyler i bygget, noe som gjør fleksibiliteten stor.

Miljøprofil

Bygget vil ha en tydelig energi- og miljøprofil og vil bygges etter BREEAM-NOR «Very Good» med energiklasse A. Energibehovet til oppvarming og kjøling dekkes av energibrønner kombinert med solceller.

Kontaktperson

Glenn Thore Andersen

Forvaltningsansvarlig næring

913 48 337

glenn@formateiendom.no

Kontaktperson

Andreas H. Olsen

Daglig leder/Sivilingeniør

924 17 743

andreas@formateiendom.no