Kjellelia - trinn 4

Flotte leiligheter sentralt i Tønsberg

21 Leiligheter

Størrelser: 66-100 m²

Tønsberg

Turområder

Kort vei til dagligvare

Nærhet til jernbane

Med flott beliggenhet, tett på Tønsberg sentrum, byfjorden og Greveskogen, skaper vi byens nye og unike boligstrøk; Kjellelia. Dette er et fremtidsrettet og GRØNT boligområde regulert til ca. 109 leiligheter fordelt på høyhus og byvillaer. De første beboerne flyttet inn i oktober 2018, og frem til nå har vi ferdigstilt og overlevert 74 leiligheter.

I utviklingen av Kjellelia har hage -og parkanleggene vært en bærebjelke. Et hovedmål har vært å skape et strøk folk trives i og er stolte av – derfor er det etablert sosiale rom både inne og ute, samt tilrettelagt for gode naborelasjoner, sosialt samvær, trivsel og trygghet. De grønne omgivelsene er en sjelden kvalitet som byr på mange muligheter og gir strøket en helt egen karakter. 

I Kjellelia treffer man naboen i hagen og slår av en prat mens barn/barnebarn leker i klatreveggen eller hageanlegget. Ta deg en spasertur rundt på området blant utallige flotte vekster, og ta en pause på en av benkene i sola. Ta med deg kaffekoppen og stell i parsellhagen eller drivhuset, og kjenn den herlige duften friske av blomster, bær og grønnsaker.

Det solrike området har en flott beliggenhet og herlig utsikt over byfjorden. Nyt nærheten til Tønsberg sentrum, samtidig som du finner roen tilbaketrukket og omkranset av flott natur, et unikt parkanlegg og kilometervis med turstier på sommerstid og skiløyper på vinterstid.

Boligområdet er blitt et svært populært sted å bo, og vi er nå i ferd med å klargjøre neste byggetrinn for salg;

  • Gullkrona: 9 leiligheter
  • Jasmin: 6 leiligheter
  • Magnolia: 6 leiligheter
Meld din interesse i dag, og vi holder deg oppdatert!
 
Annonser på finn.no:
Gullkrona: KLIKK HER!
Jasmin og Magnolia: KLIKK HER!

Ved å melde din interesse, holdes du oppdatert om prosjektet!

Vi svarer på det du lurer på!

Gunn Hilde Hagen
Finans- og markedsansvarlig / Siviløkonom

924 41 304
gunn.hilde@formateiendom.no

Betina Lindgren
Markedsmedarbeider

911 46 716
betina@formateiendom.no