Om Kjellelia

masma46081_medium-1024x680

FILOSOFIEN BAK KJELLELIA

Uteanleggene er tilrettelagt for urban dyrking med parsellhager, utendørstrening, parkanlegg sosiale møteplasser. I utviklingen av Kjellelia har utforming av grøntanleggene mellom byggene vært viktig. Uteanleggene skal fremstå med høy kvalitet og være en bærebjelke og en identitetsmarkør for området. Format Eiendom har hatt fokus på bærekraftige miljø- og materialløsninger. Uteområdet er utformet av landskapsarkitekt basert på vår filosofi om å skape sosiale møteplasser og mulighet for urban dyrkning. De romslige oppholdsarealene inneholder en rekke aktivitetsmuligheter. Her skal det myldres, trenes og prates. Kort sagt være arealer som gir beboerne bedre psykisk og fysisk helse.

7_balkong_702-1-1024x680

UNIK UTSIKT & BELIGGENHET

Kjellelia-prosjektet ligger perfekt orientert syd- og vestvendt i et godt etablert boligstrøk med Greveskogen i ryggen og fantastisk utsikt mot Slottsfjellet, Byfjorden og det flotte kulturlandskapet rundt Jarlsberg Hovedgård. Tomten er veldig solrik og gir alle våre leiligheter gode solforhold, samt at utsynet gir fine varierte «himmelkuliss»-opplevelser gjennom hele året. Det er kort gangavstand til byen og jernbanestasjonen, og utenfor stuedøren er det flere kilometer med turstier og flotte turmuligheter. Et hovedmål for oss i Format Eiendom har vært å skape et bærekraftig og annerledes bystrøk hvor robuste hus og miljøvennlige uterom gir status og økte verdier for beboerne.

Paresellhager

FLOTTE UTEOMRÅDER

Format Eiendom har lagt ned mye omtanke i utforming av et hyggelig og frodig parkanlegg med stiforbindelser, hekker, beplantning, parsellhager, veksthus mm. Uteområdet blir et felles møtested for beboere og gjester på området. Her skal det myldres, trenes og prates.

GJESTELEILIGHET

I Lindekrona (trinn 1) er det bygget et “flerbrukshus”/gjesteleilighet som alle beboerne i Kjellelia får en andel i. Huset inneholder kjøkken, stue, soverom, bad og gjestetoalett. Leiligheten har store glassdører vendt mot syd og vest med utgang til overdekte utearealer. Her kan gjester og beboere nyte sommeren under pergolaen med utsyn til parkanlegg og parsellhager.