Området

Solrikt, naturlig og bynært

Kjellelia ligger syd- og vestvendt i et etablert boligområde
med Greveskogen i ryggen og utsikt til Jarlsberg hovedgård, Slottsfjellet og Byfjorden og i gangavstand til byen og jernbanestasjon.

Bebyggelsen blir omkranset av store karakteristiske eiketrær og to flotte parkanlegg. Trærne, naturen rundt og ikke minst beliggenheten gir Kjellelia en unik kvalitet.

I utviklingen av Kjellelia har hage- og parkanleggene vært en bærebjelke.

Bebyggelsen og de grønne rommene mellom husene legger til rette for sosiale aktivitet, trivsel og trygghet.
I Kjellelia treffer man naboen i hagen og slår av en prat. Ungene klatrer i klatreveggen og hageanlegget frister de med grønne fingre til å dyrke noe selv.

Hageanlegget er en sjelden kvalitet som byr på mange muligheter og gir strøket en helt egen karakter. Grønne omgivelser er også viktige for fysisk og psykisk helse. Vi påvirkes av hvordan vi bor.

Bo naturlig tett på byen og naturlandskap

I Kjellelia er naturen nærmeste nabo, likevel bor du tett på byen. Tønsberg tilbyr gode shoppingmuligheter, variert café og restauranttilbud, samt et bredt kultur- og idrettstilbud.

I de brosteinsbelagte handlegatene, på Tønsberg torv og langs brygga er det et yrende folkeliv året rundt – bare en liten gang- eller sykkeltur unna Kjellelia. Over byen troner Haugar Vestfold Kunstmuseum majestetisk, med skiftende utstillinger gjennom året.

Kjellelia åpner seg mot og binder sammen byen og de historiske «Grevens skoger».
Med utsikt til Slottsfjellet og det enestående Ilene fuglereservat, bor du tett på tur- og kulturlandskap.

Båtlivet lokker i Byfjorden og det er flotte bademuligheter enten du ønsker langgrunne strender eller varme svaberg. «Grevens skoger» har kilometervis med turstier og vinterstid byr skogen på flotte skiopplevelser.