Neste byggetrinn kommer snart for salg

I løpet av februar 2021 vil vi presentere byggetrinn 3 i Kjellelia; Bøkekrona. Trinnet består av 23 nye leiligheter fra 82 – 125 kvm fordelt på 8 etasjer, samt egen kjeller med parkeringsplasser og sportsboder.

Leilighetene vil være ganske likt utformet som de to tidligere høyhusene, med 3 leiligheter på hvert plan bortsett fra toppetasjen. 8. etasje har to toppleiligheter med store private takterrasser og panoramautsikt mot Slottsfjell, sentrum, Byfjorden og kulturlandskap.

Som interessent i dette prosjektet, vil du få eksklusiv tilgang til markedsmateriell og visning for å kunne sikre deg drømmeleiligheten før prosjektet legges ut i det åpne markedet. Forhåndssalget vil gjennomføres kun for interessenter første halvdel av februar. I vår visningsleilighet vil vi kunne vise frem modell, standard leveranse på vegg, gulv, kjøkken og bad, samt dele ut prospekt og annen informasjon om salgsprosessen.

Det er faste priser i prosjektet, og dersom det er flere kjøpstilbud på samme leilighet, vil det bli loddtrekning.

Vi ønsker velkommen til trygge, individuelle møter i vår visningsleilighet i Eikekrona 603 i Kjellelia. Ta kontakt for nærmere avtale:

Gunn Hilde Hagen; Tlf. 92441304, gunn.hilde@formateiendom.no

Innlegget Neste byggetrinn kommer snart for salg dukket først opp på Kjellelia.