Ansatte

Markus Amland

Daglig leder
Tlf: 932 29 119
markus@formateiendom.no

Markus er utdannet siviløkonom fra NHH og har erfaring som konsulent, virksomhetsstyring og leder i entreprenørfirma.

I det daglige har Markus blant annet ansvar for de ansatte i Format Eiendom, framdrift- og økonomistyring av prosjektene og utvikling av Format Eiendom som kompetanseselskap.

Andreas H. Olsen

Prosjektutvikler / Sivilingeniør
Tlf: 924 17 743
andreas@formateiendom.no

Andreas er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har lang erfaring fra eiendomsutvikling, både innenfor bolig og næring,  herunder utvikling, produksjon, forvaltning og drift. Andreas er hovedeier i investeringsselskapet Kaupang Invest AS, som har eierandel i samtlige av prosjektene Format Eiendom gjennomfører.

I det daglige er Andreas blant annet ansvarlig for nye prosjekter innen næringseiendom og bolig, akkvisisjon, regulering, forvaltning og kunderelasjoner.

Er du grunneier og har en eiendom som du vurderer å utvikle? Ta kontakt med Andreas.

Gunn Hilde K. Hagen

Finans- og markedsansvarlig / Siviløkonom
Tlf: 924 41 304
gunn.hilde@formateiendom.no

Gunn Hilde er utdannet siviløkonom fra NHH og har i voksen alder tatt en Executive Master i finansiering og strategisk ledelse. Etter mange års erfaring fra konsulentbransjen, bank og finans, jobber hun nå med ansvar for salg, markedsføring og finansiering av eiendomsprosjekter i Format Eiendom. 

Vi har stort fokus på høy kundetilfredshet, og jobber hver dag målrettet for at kundereisen skal bli en god opplevelse hos oss.

Ta kontakt med Gunn Hilde for en uforpliktende boligprat.

Gaute J Tjøm

Prosjektleder / Sivilingeniør
Tlf: 928 27 702
gaute@formateiendom.no

Gaute er utdannet sivilingeniør fra Universitetet i Glasgow og har lang erfaring fra bygge og eiendomsbransjen. Bakgrunnen er både fra rådgivende ingeniørtjenester, prosjekterings-ledelse og prosjektledelse.

I det daglige er Gaute blant annet ansvarlig for gjennomføring av små og store boligprosjekter i Format Eiendom. Oppgavene omfatter alt fra regulering og bygging til komplettering/levering av nye bolige

Ole-Roy Hynne

Prosjektleder / Ingeniør
Tlf: 913 27 043
ole.roy@formateiendom.no

Lars Foyn

Prosjektleder / Sivilingeniør
Tlf: 408 50 872
lars@formateiendom.no

Lars er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har erfaring som rådgiver byggeteknikk, avdelingsleder og prosjekteringsledelse.
Som prosjektleder har Lars ansvaret for tildelte prosjekter fra reguleringsplan er vedtatt til det er overlevert kunden. Det betyr blant annet ansvar for prosjekteringsledelse, innkjøp, anskaffelser, ledelse og planlegging av prosjektene fra A til Å.

Sentralt er løpende kontroll med kvalitet, økonomi og fremdrift i prosjekterings-, produksjons- og garantifasen.

Betina Lindgren

Markedsmedarbeider
Tlf: 911 46 716
betina@formateiendom.no
(I mammapermisjon)

Betina har mange års erfaring med kunder, salg og markedsføring. Hun følger opp kundene gjennom hele kundereisen; – helt fra første gang interessen meldes, og frem til overlevering av boligen. Hun har ansvar for tilvalgsprosessen, og jobber tett med både prosjektlederne, leverandører og kunder.

Vi jobber stadig med å opprettholde vår høye kundetilfredshet ved å ha kundene i fokus, og gjør vårt ytterste for at alle skal bli godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Glenn Thore Andersen

Forvaltningsansvarlig næring
Tlf: 913 48 337
glenn@formateiendom.no

Glenn er utdannet elektriker og har lang erfaring med næringsbygg og bolig, herunder eiendomsdrift, service og utleie av store eiendomsmasser.

I det daglige har Glenn ansvar for hele næringsporteføljen til Format Eiendom.  

Vi har flotte eiendommer i hele Vestfold for utleie. Er dere på jakt etter nye lokaler for deres bedrift? Ta kontakt med Glenn.

Anders de Lange

Prosjektleder
Tlf: 452 14 080
anders@formateiendom.no

Anders er utdannet Fagskoleingeniør og har erfaring med prosjektledelse i både entreprenør- og byggherreorganisasjoner, og har i tillegg vært tidligere avdelingsleder for produksjon og ettermarked.

I det daglige er Anders prosjektledere for bolig og næringsprosjektet i Format Eiendom, med utvikling, produksjon og kundeoppfølging. 

Linda Alfheim

Markedsmedarbeider
Tlf: 920 41 789
linda@formateiendom.no