Eikelund Hero Image

Pynten - Trinn 1

Høy himmel, fjordutsikt og sol fra morgen til kveld

Holmestrand er kjent som «byen under fjellet». På toppen av fjellet, med panoramautsikt over Oslofjorden og Holmestrand sentrum, ligger Eikelund…

Meld interesse Se boligvelger

Regulering

Utført

Salgsstart

I gang

Byggestart

Q1, 2024

Innflytting

Q1, 2026

Velkommen til Eikelund

Her får man en følelse av frihet og åpenhet, langt unna støy og mas fra byen. Likevel vil man oppleve kort vei til det man trenger i hverdagen. På denne fantastiske tomten, vil Format Eiendom skape et nytt og unikt boligområde med 112 boenheter fordelt på flere byggetrinn.

Se boligvelger Kontakt

Pynten - Trinn 1 (bygg B og C)

Leilighetenes kvaliteter

I første byggetrinn, (bygg B og C), kan du velge leiligheter mellom 66 m² – 144 m², hvor alle leilighetene har utsikt og gode solforhold. Kvaliteten på leilighetene og området gjør at prosjektet kan være interessant for både barnefamilier, yngre og eldre. Her er det vakker natur for de turglade, sentrum, jernbane og servicefunksjoner i gangavstand og spennende uteområder for de yngste.

Det er besluttet å fjerne Bygg A som ligger vest på tomta. Det vil ikke bli bygd noe der ved en senere anledning. Dette beriker både tomten og leilighetene med mer sol og flottere utsikt.

"

Eikelund ligger på en markert fjellrygg, syd for Holmestrand sentrum. Boligene nærmest «svever» over byen, med utsikt over Oslofjorden i øst, med solen som følge hele dagen, til solnedgangen i vest.

Om prosjektet

Lev det gode liv på Eikelund

«Pynten» på Eikelund har fått orkesterplass til naturen! Vi kan med sikkerhet si at beboerne her vil få en beliggenhet det er lov å være stolte av. Med 360-graders utsikt, og sol fra morgen til kveld, vil man finne glede, ro og harmoni i en ellers travel hverdag. Senk skuldrene når du kommer hjem og bruk sanseinntrykkene fra omgivelsene til å lade batteriene.

Om prosjektet

Er du interessert i mer informasjon om Eikelund?

Vi er mer enn gjerne tilgjengelige for en uforpliktende boligprat.

Gunn Hilde Hagen

Markedsansvarlig

924 41 304

gunn.hilde@formateiendom.no

Betina Lindgren

Markedsmedarbeider

911 46 716

betina@formateiendom.no