Om prosjektet

Lav hvilepuls

Et liv i balanse på toppen av fjellet

Bo usjenert, men samtidig med nærhet til den sjarmerende kystbyen Holmestrand, og alt den har å by på. Skap din egen hverdag med lav hvilepuls, og opplev sinnsro, harmoni og lykke. Skap nye minner og tradisjoner som vil vare livet ut! Her på Pynten, kan du virkelig finne balanse i hverdagen og oppleve en ny form for livskvalitet.

Om prosjektet

Lev det gode liv på Eikelund

«Pynten» på Eikelund har fått orkesterplass til naturen! Vi kan med sikkerhet si at beboerne her vil få en beliggenhet det er lov å være stolte av. Med 360-graders utsikt, og sol fra morgen til kveld, vil man finne glede, ro og harmoni i en ellers travel hverdag. Senk skuldrene når du kommer hjem og bruk sanseinntrykkene fra omgivelsene til å lade batteriene.

Et attraktivt bomiljø

Arkitektens ord

Skogen har vært en premissgiver for farge og materialvalg. Bygningene er i hovedsak kledd med trepanel, med noe innslag av cortenstål og platemateriale. Vi har brukt naturens egen fargepallett for å «skjule» byggene i naturen. Den svarte fargen finnes på bakken blant steiner og fjellknatter, den lyse minner om gyllen trefarge og rustent cortenstål gir assosiasjon til jord og de gylne furuleggene.

Dette tror vi vil bli et attraktivt bomiljø av høy kvalitet. Moderne og arealeffektive leiligheter med gode oppholdsrom, tett på naturen med helt unik utsikt over Oslofjorden.

"

Tenkt at noen skal få bo her med denne utsikten – midt i skogen, blant eiketrær og furutrær. Det er jo nesten for godt til å være sant!

Er du interessert i mer informasjon om Eikelund?

Vi er mer enn gjerne tilgjengelige for en uforpliktende boligprat.

Gunn Hilde Hagen

Markedsansvarlig

924 41 304

gunn.hilde@formateiendom.no

Betina Lindgren

Markedsmedarbeider

911 46 716

betina@formateiendom.no