Eikelund

Høy himmel, fjordutsikt og sol
fra morgen til kveld

Meld interesse

Leilighet B-1.3

Velkommen til Eikelund og en flott 4-roms leilighet med panoramautsikt på Holmestrands mest spektakulære tomt. Her vil du være omringet av en storslagen natur, fjordutsikt og skogen som nærmeste nabo. Det er sjelden at en leilighet i første etasje har så flott utsikt. Her troner du på toppen av fjellet med sentrum under dine føtter.

Denne imponerende leiligheten ligger i første etasje med en fantastisk utsikt som strekker seg utover fjorden. Med tre soverom, to moderne bad og en elegant kjøkkenløsning som inkluderer forseggjorte eikedetaljer og en funksjonell kjøkkenhøy, er leiligheten virkelig en perle. I tillegg har den to balkonger med mulighet for innglassing på den ene, og et praktisk vaskerom.

21 selveierleiligheter på toppen av fjellet i Holmestrand

På en fantastisk tomt på toppen av fjellet i Holmestrand med panoramautsikt over Oslofjorden og Holmestrand sentrum, ligger Eikelund. Her skal Format Eiendom utvikle et fremtidsrettet, attraktivt og bærekraftig boligområde med totalt 112 boenheter. Leilighet B-1.3 er den del av første byggetrinn, som har fått navnet «Pynten».

Det gode liv på Eikelund

På Eikelund kjenner du at du lever. Nyt den spektakulære sjøutsikten, kjenn duften av skog og markblomster, lytt til fuglesang og kjenn teksturen av ru bark på de majestetiske eiketrærne. Bo usjenert, samtidig som du har nærhet til den sjarmerende kystbyen Holmestrand og alt det den har å by på. Nyt et liv uten vedlikeholdsarbeid, og gled deg over felles fasiliteter som parsellhager, frodig og godt utarbeidet felles uteareal, hobbyrom/verksted, gjesterom og fellesrom. Her på Pynten kan du virkelig finne balanse i hverdagen, skape nye bekjentskaper og oppleve en helt ny form for livskvalitet.

Er du interessert i mer informasjon om Eikelund?

Vi er mer enn gjerne tilgjengelige for en uforpliktende boligprat.

Gunn Hilde Hagen

Markedsansvarlig

924 41 304

gunn.hilde@formateiendom.no

Betina Lindgren

Markedsmedarbeider

911 46 716

betina@formateiendom.no