Eikelund

Høy himmel, fjordutsikt og sol
fra morgen til kveld

Meld interesse

Leilighet C-3.2

Velkommen til Eikelund og Holmestrands mest spektakulære tomt. Sjekk ut denne flotte og effektive 3-roms leiligheten på 89 m² med to balkonger. Her vil du være omringet av en storslagen natur, rikelig med sol, fjordutsikt fra balkong og nydelig parkanlegg rett utenfor døra.

Denne fantastiske leiligheten ligger i 3. etasje med flott utsikt mot fjorden og felles park -og parsellhage. Få med deg både soloppgang og solnedgang fra balkongene, og nyt solen hele dagen. Leiligheten har to soverom, to bad og eget vaskerom/bod. Her er det også mulig å fjerne veggen som deler av kjøkken og stue, for å få en mer åpen romfølelse i oppholdsrom.

21 selveierleiligheter på toppen av fjellet i Holmestrand

På en fantastisk tomt på toppen av fjellet i Holmestrand med panoramautsikt over Oslofjorden og Holmestrand sentrum, ligger Eikelund. Her skal Format Eiendom utvikle et fremtidsrettet, attraktivt og bærekraftig boligområde med totalt 112 boenheter. Leilighet C-3.2 er den del av første byggetrinn, som har fått navnet «Pynten» og inneholder 21 leiligheter.

Det gode liv på Eikelund

På Eikelund kjenner du at du lever. Nyt den spektakulære sjøutsikten, kjenn duften av skog og markblomster, hør fuglesang og kjenn teksturen av ru bark på de majestetiske eiketrærne. Bo usjenert, samtidig som du har nærhet til den sjarmerende kystbyen Holmestrand og alt det den har å by på. Nyt et liv uten vedlikeholdsarbeid, og gled deg over felles fasiliteter som parsellhager, frodig og godt utarbeidet felles uteareal, hobbyrom/verksted, gjesterom og fellesrom. Her på Pynten kan du virkelig finne balanse i hverdagen, skape nye bekjentskaper og oppleve en helt ny form for livskvalitet.

Er du interessert i mer informasjon om Eikelund?

Vi er mer enn gjerne tilgjengelige for en uforpliktende boligprat.

Gunn Hilde Hagen

Markedsansvarlig

924 41 304

gunn.hilde@formateiendom.no

Betina Lindgren

Markedsmedarbeider

911 46 716

betina@formateiendom.no