Hjemseng Brygge

Hjemseng, Færder

Ca 185 leiligheter

Info kommer

Færder

Sjønært

Kort vei til dagligvare

Turområder

Hjemseng Brygge er et prosjekt med en unik beliggenhet som nå er  under utvikling. Prosjektet ble regulert til bolig i 2021 og det skal bygges ca 185 attraktive og sjønære leiligheter på tomta som i dag brukes til båtopplag og båtverksted.

Hjemseng Brygge vil også være et prosjekt som kommer allmennheten til gode. Planene for området er mange og målet er å skape en attraktiv maritim møteplass for båtfolk, barn, beboere, badegjester, turgåere og lokalbefolkningen forøvrig.

Hjemseng Brygge AS v/Format Eiendom AS har siden 2013 jobbet med planer om bygging av boliger på Hjemseng i Færder kommune. I 2021 ble endelig planene om boligbygging vedtatt i kommunen og Format Eiendom er i full gang med planleggingen.

Båtplassene vil fortsatt være et sentralt element i planleggingen, og det vil være båtplasser tilgjengelig for både beboere på Hjemseng Brygge, og andre som ønsker å leie båtplass.

Det vil bli lekeplasser, friområder og aktivitetsmuligheter for alle aldre, og området i strandsonen som i dag er utilgjengelig, vil bli åpnet opp for allmenn ferdsel. 

I hele prosjektet vil det være et gjennomgående fokus på miljøaspektet i byggene, uteområder og de tilhørende friområdene som skal utvikles. I tillegg til boliger planlegges etablering av fellesfunksjoner som kafé, treningsrom, gjesterom, forsamlingslokale og verksted for å nevne noe.

Meld din interesse i dag!

Du vil motta sms/mail fra vår kommunikasjonsportalen umiddelbart etter du sender inn din kontaktinfo(kostnadsfritt).