Om prosjektet

Livet som bryggeboer

Lev det gode liv på Hjemseng Brygge

Livsfilosofien bak Hjemseng Brygge er enkel. Her kan du leve et aktivt liv ved sjøen eller bare nyte å se på havet og båtene som passerer forbi. Når solen dukker frem, er veien kort uti skjærgårdsidyllen. Hjemseng er et utrolig utgangspunkt for båtlivet. Det er kort vei til brygga i Tønsberg, Fjærholmen og ikke minst den fine skjærgården ut mot Bolærne, Fulehuk og Færder fyr. Når du i tillegg bor ved siden av båten, vil du bruke minimalt med tid på logistikk og planlegging. Her kan du nyte sommerdagene når de er der.

Fantastisk beliggenhet

Kort vei til det meste

Hjemseng Brygge har en fantastisk beliggenhet, med kort vei til alt du trenger i hverdagen! I gangavstand finner du blant annet dagligvarebutikker, bussholdeplass, badeplass, flotte turstier, kulturhus. En liten sykkeltur unna Hjemseng Brygge, ligger Teie Torv som har det meste du trenger. Rett over Kanalbrua ligger Oseberg Kulturhus og Tønsbergs populære by- og bryggeliv, med restauranter og et fristende butikkutvalg. Videre er det kort vei til Nøtterøy Golfbane, seilermiljøet på Fjærholmen og friområdet i Teieskogen, med lysløype om vinteren. Mulighetene er mange på og rundt Hjemseng Brygge, og du vil alltid ha noe å finne på!

Arkitektens ord

Et attraktivt bomiljø

Hvert hus får hver sin farge i glade farger. Både vinduer, kledning, beslag, balkong og tak får samme farge slik at de blir monokrome i fargeuttrykket. Det gir identitet! Siden utsikten mot vannet ligger mot øst, mens tunet vender mot sør-vest, så er alle leilighetene gjennomlyste. De får store vinduer i yttervegg med balkong på begge sider av oppholdsrommet. Da kan både morgensol og kveldsol utnyttes, og sjø og kulturlandskap nytes.

Landskapsarkitektens tanker

Høy kvalitet for både beboere og omgivelsene

Det er lagt vekt på å åpne tilgangen til sjøen både for beboere og for allmenheten. Kontrasten mellom de intime uteplassene rundt aksen og det åpne grøntområdet mot sjøen, som er preget av strandsonevegetasjon, vil skape variasjon og gode kvaliteter. Vegetasjonsbruken er variert, med siv og strandvegetasjon, som dominerende arter. Gjennom sivområdene som omgir boligfeltene, er det foreslått en kyststi, via Soldekket til Bryggetorget.

"

Områdene rundt første byggetrinn vil bli opparbeidet med fullverdige grøntområder med høy kvalitet, både mot tunet og mot sjøen. Hjemseng Brygge blir et godt sted å bo!

Er du interessert i mer informasjon om Hjemseng Brygge?

Gunn Hilde Hagen

Markedsansvarlig

924 41 304

gunn.hilde@formateiendom.no

Betina Lindgren

Markedsmedarbeider

911 46 716

betina@formateiendom.no